Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radio 538, TMF en Yellow aanwezig op Megadome voor jongeren

Datum nieuwsfeit: 08-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Megadome grootster dan ooit
Meer dan 3000 m² fun met Radio 538, TMF en Yellow

Hilversum, 30 juni 2000 - Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 juli zijn TMF, Radio 538 en Yellow, mede dankzij de inspanningen van Philips en Mxstream van KPN Telecom, zeer opvallend aanwezig tijdens de populaire jongerenbeurs 'Megafestatie'. Een ruim 3000 vierkante meter tellend Megadome zal voortdurend in het teken staan van 'fun' en 'excitement'. Ieder uur spetterende live optredens van populaire artiesten, verhitte koppelpogingen in 'Op De Valreep', live radio en TV, de mogelijkheid zelf radio en TV te maken, ontmoetingen met bekende artiesten, TMF veejays en Radio 538 deejays en vele andere activiteiten zijn gebundeld in het Megadome.

Veejay talent bij TMF
Tijdens de Megafestatie zijn alle populaire TMF-veejays aanwezig. Bezoekers kunnen met hun favoriete veejay of Radio 538 deejay op de foto en natuurlijk handtekeningen verzamelen. Daarnaast gaan de veejays het Megafestatie terrein over om alles uit te proberen wat er staat aan enge en spannende dingen. En uiteraard is er ook TMF merchandise te koop. TMF maakt opnames van alles wat de veejays op de Megafestatie meemaken. Wilde je al tijden je tv-debuut maken dan is dit je kans! Doe de screentest bij TMF en wie weet zie je jezelf terug in "MegaScreentest" waarin TMF de beste, leukste en gekste screentests uitzendt. Van 8 t/m 16 juli zie je dagelijks om 20.00 uur "MegaScreentest", en in "Megafestatie TV" zie je tussen 20.30 en 21.00 uur een uitgebreid verslag van die dag Megafestatie.

Liefde begint bij Radio 538?
Elk uur worden bezoekers van het Megadome 'op de valreep' verrast met een koppelpoging van o.a. de deejays Jeroen Nieuwenhuize en Barry Paf. De speciale '538 Love Cam' spot nietsvermoedende vrijgezellen die op het podium gematched worden.
Daarnaast gunt Radio 538 de bezoekers van de Megafestatie een exclusieve sneak preview van de nieuwste deejay software voor doe-het-zelvers: de "538 Webstation"! Onder het motto: "Maak je eigen radioprogramma met je eigen stem, professionele jingles en vormgeving", kan elke bezoeker zijn of haar eigen creatieve deejay-talenten te ontdekken, uiteraard onder begeleiding van 538-jocks en producers.

Gedurende de hele Megafestatie staat de Studio On Wheels van Radio 538 in het Megadome, vanwaar 538-jocks Tim Klijn, Jeroen Nieuwenhuize, Jeroen van Inkel en Erik de Zwart live zullen uitzenden tussen 12.00 en 19.00 uur. Uiteraard is ook het 538-promoteam van de partij, met 538 merchandise om aan te trekken, op te zetten of vast te plakken!

De Yellow Chill Out Room
Dit jaar maakt Yellow deel uit van het Megadome. In de Yellow Chill Out Room kun je even bijkomen van de Megafestatie. Er is voor iedereen wat te doen. Games spelen in de Digiruimte, relaxen in de Slaapkamer, meet & greets met artiesten en een screentest voor de nieuwe speelfilm Costa. Daarnaast kunnen artiesten na hun optreden bij Radio 538 en TMF op een apart terras relaxen. Philips geeft weer fantastische prijzen weg en Mxstream van KPN Telecom geeft bezoekers de kans om supersnel internetten te beleven.
Kortom: het Megadome van Radio 538, TMF, Yellow, Philips en Mxstream van KPN Telecom biedt tien dagen lang van 12 tot 19 uur een full package fun voor iedereen!

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie