Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toekomstvisie Amsterdam-Noord krijgt vorm

Datum nieuwsfeit: 08-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Amsterdam-Noord

persberichten

Toekomstvisie Noord krijgt vorm

Op zaterdag 8 juli vindt in het Stadsdeelhuis van Amsterdam-Noord, Buikslotermeerplein 2000, de slotbijeenkomst plaats van de tweede ronde van de TOEKOMSTVISIE. Vorig jaar nodigde het Stadsdeel haar inwoners uit na te denken over de toekomst van het stadsdeel. In de eerste ronde hebben de inwoners 100 kansen geformuleerd. Die zijn in de tweede ronde onderzocht op hun uitvoerbaarheid door 8 expedities, bestaande uit deskundigen en mogelijke coalitiepartners.

Op 8 juli brengen de expedities verslag uit van hun bevindingen in het Stadsdeelhuis, deze dag omgedoopt tot NOORDPLEIN 2.

Op Noordplein 2 komt iedereen samen om te zien wat de expedities, met medewerking van Walter Etty, Maarten Boon, Peter Lankhorst, Friso de Zeeuw, Gerard Andriessen, Hans van der Vlist, Marjanne Sint en Edgar Peer, hebben meegebracht. Ze zullen daarover discussiëren met de eigenaren van kansen uit de eerste ronde, expeditieleden, leden van de stadsdeelraad en inwoners van Amsterdam-Noord die voor het eerst instappen en de toekomst gezamenlijk willen vormgeven. De gespreksleiding van de dag is in handen van Adelheid Roosen en Guilly Koster.

Noordplein 2 is ook live te volgen op internet: www.noord.amsterdam.nl

Na Noordplein 2 zal de ontwerp-Toekomstvisie worden opgesteld. Dit ontwerp zal uiteindelijk in de Stadsdeelraad met het bijbehorende meerjaren investeringsprogramma worden vastgesteld.

Aan de ommezijde vindt u het programma voor 8 juli. Vertegenwoordigers van de pers zijn van harte welkom op Noordplein 2.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie