Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zomerdienstregeling openbaar vervoer stadsgewest Haaglanden

Datum nieuwsfeit: 08-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Dienstregeling openbaar vervoer


Het dagelijks bestuur van het stadsgewest Haaglanden heeft de dienstregeling 2000-2001 voor het regionale openbaar vervoer in de regio Haaglanden vastgesteld. De zomerdienstregeling van de HTM gaat in op 8 juli, de reguliere dienstregeling op 28 augustus.

De tramlijnen 1 en 9 van de HTM rijden vanaf november tussen de Bierkade/Spui en Den Haag CS via de Schedeldoekshaven. De tramlijnen 2 en 6 rijden vanaf november door de Grote Marktstraat. Buslijn 15 wordt per 28 augustus doorgetrokken naar Nootdorp. Buslijn 5 rijdt tussen Buitenhof en Duinzigt op maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur, op koopavond tot 21.00 uur en op zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. Buslijn 18 rijdt de gehele dienstperiode van Clingendael door tot Duinzigt. Buslijn 26 rijdt door tot Kijkduin, in het zomerseizoen en de weekeinden tot Duinzigt. De huidige route van buslijn 33 vervalt per 8 juli. De vernieuwde buslijn 33 gaat vanaf het najaar tussen Rijswijk en Leidsdchenveen rijden. Buslijn 65 gaat het Forepark bedienen vanaf een halte bij de afslag Nootdorp aan de A12.

Tegen de dienstregeling die ter inzage ligt in het Gemeentelijk Informatiecentrum in het stadhuis, kan tot 14 juli bezwaar worden aangetekend bij het dagelijks bestuur van het stadsgewest Haaglanden, Postbus 66, 2501 CB Den Haag.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie