Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Finale dubbelspel Biesterbos Groep Dutch Junior Open

Datum nieuwsfeit: 09-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Castricum, 8 juli 2000

Geachte redactie / relatie,

Hierbij ontvangt u het verslag van dag 7 van het Biesterbos Groep Dutch Junior Open en twee foto's. Op de ene foto ziet u Daniël Kollerer die ten koste van Bart de Gier de finale heeft bereikt. Op de andere foto ziet u het duo Bart van Delft en Alexander Schweitzer, zij bereikten de finale in het dubbelspel. Schweitzer bereikte daarnaast ook de finale in het enkelspel.

Morgen (zondag 9 juli) vanaf 11.00 uur worden de finales gespeeld. Het spits wordt afgebeten door Kaia Kanepi en Sofia Arvidsson. Rond een uur of één wordt deze partij gevolgd door de jongensfinale tussen Alexander Scweitzer en Daniël Kollerer. Tot slot kunt u nog genieten van de finales in het dubbelspel.

Mocht het weer spelbreker zijn dan worden de finales op de binnenbanen in Heemskerk gespeeld. U kunt ook dan gewoon naar de banen van Bakkum komen; wij hebben vervoer per luxe touringcar voor u geregeld!! Na de wedstrijden bent u van harte welkom in het clubgebouw van T.C. Bakkum om het toernooi feestelijk met ons af te sluiten.

De speelschema's zijn geplaatst op onze website www.vankeeken.com

Voor meer informatie:
Biesterbos Groep Dutch Junior Open
Remko de Beer of Tonny Hendriks
Tel. 0251-653363

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie