Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 10-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten tot maandagmiddag
16:11 maandag 10 juli 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033 of 06-51528156


* Diefstal uit autos

ASSEN Afgelopen nacht is er ingebroken in een auto aan de Oldambtstraat. Uit de auto werd een autoradio, een bankpasje, een rijbewijs, enkele kentekenbewijzen en nog een paar andere pasjes gestolen.

ASSEN Afgelopen weekeinde werd uit een auto aan de Pottenbakkerstraat een radardetector gestolen.
Ook aan de Hunsingostraat werd een auto opengebroken. Het slot van het portier was geforceerd. Vermist worden een radardetector, 25 cds, 2 zonnebrillen, een subwoover, een versterker en het frontje van de radio. Schade is nog niet bekend.

ZUIDLAREN Afgelopen nacht is een auto opengemaakt aan de Veenplasweg. Er werden geen beschadigingen geconstateerd, terwijl een portier wel open was. De 18-jarige aangever vermist een 7-tal cds, een zonnebril, zijn rijbewijs en het kentekenbewijs.


* Inbraak in woning

HOOGEVEEN Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een woning aan de Grote Kerkstraat. Via de achtertuin zijn de dieven, door het forceren van een deur, in de garage gekomen. Uit de garage werd een boormachine en een Mountainbike gestolen. Schade is nog niet bekend.


* Inbraak in woonzorgcentrum

NIEUW AMSTERDAM Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een woonzorgcentrum aan de Karel Palmstraat. Uit het administratiegedeelte werd uit een potje een nog onbekend geldbedrag en een cadeaubon van f 100,-- gestolen.


* Inbraak in buurtgebouw

HOOGEVEEN Afgelopen weekeinde is er ingebroken in een buurtgebouw aan de Van Goghlaan. Om binnen te komen was aan de achterzijde een deur geforceerd. Uit een geldkistje in de werkruimte werd een onbekend bedrag aan kleingeld gestolen.


* Diefstal bij bedrijf

HOOGEVEEN Bij een bedrijf aan de Gratemastraat is het afgelopen weekeinde een hoeveelheid koper uit een container gestolen. Gezien de schade aan het hek, zijn de daders vermoedelijk met een auto dwars door het hek gereden. De schade is nog niet bekend.


* Vernieling

MEPPEL Bij een winkel aan de Hoofdstraat is het afgelopen weekeinde een glazen pui van de winkel vernield. De 49-jarige aangeefster wist nog niet hoeveel de totale schade bedroeg.


* Mishandeling man

COEVORDEN Vanmorgen werd door een 24-jarige inwoner van Emmermeer, aangifte gedaan van mishandeling. Na een woordenwisseling vannacht, in een zaak aan de markt, was hij weggegaan om ruzie te voorkomen. Op de kruising bij de Van Thijnesingel werd hij ingehaald door een jongen op een fiets, die op hem begon in te slaan en te trappen. Deze jongen zou ook bij de woordenwisseling aanwezig geweest zijn. Door de mishandeling heeft de man een bloeduitstorting aan een oor en kneuzingen aan het gezicht. De dader zou een jongen zijn van 20 21 jaar met een lengte van ongeveer 1.70 tot 1.75 m. Hij had donkerbruin kort haar en een vaag snorretje. Voorts had de jongen een vrij rond gezicht met donkere ogen. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie