Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vervanging lichtmasten Van Rijckevorselweg gemeete Capelle

Datum nieuwsfeit: 10-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel


Vervanging lichtmasten Abram van Rijckevorselweg

Op maandag 10 juli 2000 start de gemeente met het vervangen van in totaal 80 stuks stalen lichtmasten langs beide kanten van de Abram van Rijckevorselweg. Het gaat om het gedeelte tussen het Capelseplein en de Couwenhoekseweg.

De werkzaamheden worden grotendeels in de avond en nacht, vanaf 20.00 uur uitgevoerd. Tijdens de werkzaamheden wordt gebruik gemaakt van een rijdende afzetting, een zogenaamde actie-wagen. Hierdoor kan enig oponthoud ontstaan.

Een aantal masten wordt, daar waar meer rijstroken beschikbaar zijn, tussen 09.00 uur en 15.00 uur verwisseld. De zuidelijke baan vanaf het Capelseplein tot aan de Slotlaan wordt gedurende twee avonden / nachten, vanaf 23.00 uur, geheel afgesloten. Wanneer dit precies is, is nog niet bekend. Het verkeer wordt dan omgeleid. Op de noordelijke baan tussen de Slotlaan en het Capelseplein kan, op het moment van werken, ter hoogte van het Shell-station, enig oponthoud ontstaan. De werkzaamheden duren volgens planning tot vrijdag 21 juli 2000.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie