Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 10-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 09.25 uur
Snorfietser overleden (zie persbericht 9 juli)

LOENEN -De 16 jarige jongen uit Bussum die op zaterdagavond, omstreeks 23.00 uur, bij een aanrijding op de Slootdijk zwaargewond raakte, is op zondagavond in het AMC aan zijn verwondingen overleden.

Tas piept

MAARSSEN Op zaterdag liep een jongetje uit Maarssen (leeftijd onbekend) over het Antilopespoor en hoorde gepiep uit een op straat liggende zwarte sporttas komen. De jongen keek in de tas en besloot hetgeen hij aantrof naar het politiebureau te brengen.

Op het politiebureau opende een politieman de tas. Uit de grote diepte van de zwarte tas keken 5 paar oogjes de agent liefdevol aan. In de tas bevonden zich 5 kittens van ongeveer twee weken oud.

Het vijftal werd door de avondploeg van het politiebureau Maarssen liefdevol opgevangen en getroost. De dierenbescherming werd in kennis gesteld en de vijf werden in de loop van de avond opgehaald.

Auto en woning opengebroken

MAARSSEN Op zondag, omstreeks 20.00 uur, kreeg de politie de melding dat een paar personen zich verdacht ophielden bij woningen en bij auto's op de Spechtenkamp.

Toen politiemensen ter plaatse kwamen, zagen zij een man wegrennen. Bij een onderzoek in de omgeving en naar aanleiding van getuigenverklaringen werden twee mannen, 22 en 24 jaar oud en beiden afkomstig uit Maarssen, aangehouden.

Uit de tuin bij de woning waar één van de mannen wegrende, bleek te zijn ingebroken. Tevens stond de achterdeur van de naastgelegen woning open. Nabij deze woningen was ook nog een auto opengebroken.

De beide mannen zijn op het politiebureau ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie