Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie oefenduels FC Groningen op programma

Datum nieuwsfeit: 10-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FC Groningen

Deze week drie oefenduels op programma

Datum : 10-7-2000 Tijd :12:56:0

Op de maandagochtendtraining ontbrak Martin Drent die vorige week een spierblessure aan een van zijn knieschijven opliep. Zimmerman en Paul Janssen (liesblessure) trainden apart van de groep. Mustapha el Idrissi was er niet meer bij, de technische staf beraadt zich over een eventuele transfer.

Gregoor van Dijk laat het EK onder-18 in Duitsland aan zich voorbij gaan. Door mee te gaan met het Oranjeteam zou hij bijna drie weken van de voorbereiding bij FC Groningen moeten missen.

De 21 andere profs en amateur Piket werkten een mini-toernooitje af. De ploegen geel, oranje en zwart speelden elk een kwartier tegen elkaar. De zwarte ploeg met Beukenkamp; Van de Hor, Van de Looi, Roel Janssen; de broertjes van Dijk; Hans Visser en Billy Maximiano kwam als winnaar uit de bus.

Maandagmiddag, dinsdagochtend en -middag zijn de laatste drie trainingen voordat de eerste tegenstander in de voorbereiding voor de duer staat. Veelerveen mag het woensdagavond in eigen huis opnemen tegen eredivisionist FC Groningen. Een dag later treedt in Bakkeveen de Tsjechische middenmoter Ceske Budejevice aan tegen Groningen.

Vrijdag en zaterdag wordt één keer getraind, de week wordt tenslotte afgesloten met een oefenduel in Midwolda tegen MOVV. Vorig jaar werd ook tegen deze ploeg geoefend, toen had Martin Drent een groot aandeel in de 0-14 overwinning. Drent scoorde zeven maal.

Tenslotte nog een laatste nieuwtje: Leon Kantelberg heeft een nieuwe ploeg gevonden, hij draait deze week op proef mee bij FC Zwolle, waar hij kandidaat is om Ignacio Tuhuteru te doen vergeten op 'linksbuiten'.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie