Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 10-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 10-07-2000 Persbericht district Land van Cuijk

AANHOUDING De politie Land van Cuijk heeft zaterdagmiddag 2 jeugdige inwoners van Cuijk aangehouden na een diefstal op de Vrije Markt in Cuijk. De jongens, 15 en 16 jaar oud, toonden bij een stand veel belangstelling voor een handsfree set van een mobiele telefoon. Terwijl een van hen de standhoudster afleidde zag de ander kans de set weg te halen. Echter een getuige zag dit gebeuren en sprak de jongens aan. Terwijl de politie gebeld werd zag een van hen kans weg te glippen. De politie heeft een van de jongens direct aangehouden, de andere kon even later vlak bij zijn woning in de kraag gevat worden. Na verhoor op het bureau zijn zij met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.

ALCOHOL Zondagmorgen bekeurde de politie Land van Cuijk een 29 jarige inwoner van Boxmeer omdat hij onder invloed van alcohol reed. De man werd gecontroleerd op de Koorstraat in Boxmeer. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 2 uren en een geldboete van f. 400,-. In de nacht van zondag op maandag kreeg een 42 jarige man uit Boxmeer na een blaastest een proces-verbaal en een rijverbod van 8 uren. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd. Hij werd gecontroleerd op de St. Anthonisweg in Boxmeer.

DIEFSTAL WASMACHINES Uit een gebouw aan de Everdineweerd in Katwijk zijn afgelopen weekend twee wasmachines gestolen. De droogtrommels die er bovenop stonden bleven achter.

DIEFSTAL UIT AUTO Uit een auto die geparkeerd stond aan de Julianastraat in Cuijk verdween in de nacht van zondag op maandag de geluidsinstallatie. De eigenaar ontdekte maandagmorgen dat onbekenden het slot van een portier opengebroken hadden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie