Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 11-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 11-07-2000 2e Persberichten 11 juli 2000

Politieberichten

Eindhoven: Autogordelcontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.30 uur en 9.50 uur is er op de Noord-Brabantlaan een autogordelcon- trole gehouden. 45 voertuigen zijn gecontroleerd. 7 automobilisten kregen een proces-verbaal omdat zij geen autogordel droegen.

Eindhoven: Verkeerscontrole
Dinsdag is er op de Fuutlaan en de Kanaaldijk Noord een verkeerscontrole gehouden. 36 voertuigen werden gecontroleerd. 5 automobilisten kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van een autogordel en 11 bestuurders kregen een bekeuring omdat zij een inrijverbod negeerden.

Eindhoven: Lastige man
Dinsdagmiddag om 14.25 uur is op de Hastelweg een 20- jarige bromfietser uit Eindhoven aangehouden. De man, die geen papieren bij zich had, weigerde op vordering van een agent zijn medewerking. Hierop is de man met bromfiets, voor onderzoek, overgebracht naar het politie-bureau. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.
Helmond: Tasjesroof
Zaterdagmiddag omstreeks 17.15 uur is op de Heistraat een 68- jarige vrouw uit Helmond van haar handtas beroofd. Door getuigen werd gezien dat twee personen op een fiets zich schuldig maakten aan de beroving. De vrouw, die ten val kwam, raakte gewond en moest voor behandeling naar het Elkerliekziekenhuis. De politie verzoekt de getuigen van het voorval contact op te nemen met de politie Helmond Centrum, tel. 0492-561300.

Helmond: Diefstal portefeuille
Dinsdagmiddag is in een winkel aan de Engelseweg een 65- jarige man uit Lieshout slachtoffer geworden van zakkenrollen. Bij het passen van een andere jas, bemerkte hij dat zijn portefeuille uit zijn jas verdwenen was. In de portefeuille zaten persoonsbescheiden en enkele pasjes.

Helmond: Mishandeling
Vrijdagmiddag omstreeks 17.00 uur is op de Sjef de Kimpepad een 43- jarige vrouw uit Helmond mishandeld. Zij reed daar in een rolstoel richting Wethouder van Welllaan. Op de brug werd ze door vier mannen voorbij gelopen. Direct daarna hoorde ze gegrinnik achter zich. Twee mannen kwamen naar haar toe. Een van hen sprak haar aan en streelde over haar hoofd. Plotseling trokken de mannen haar uit de rolstoel. Gooide haar op de grond en begonnen haar te schoppen en te slaan. Toen zij haar ogen opende waren de mannen verdwenen. Haar rolstoel werd deels vernield. Het slachtoffer was hevig ontdaan van het gebeurde. Door haar werd maandag aangifte gedaan bij de politie. Getuigen van het voorval worden verzocht contact op te nemen met de politie Helmond Oost, tel. 0492-561400.

Eersel: Diefstal vogels
Dinsdagmorgen tussen 0.00 uur en 6.30 uur zijn er uit een volière, gelegen naast een woning aan de Willibrorduslaan, vogels gestolen. Het slot op de toegangsdeur van de volière is geforceerd. Er worden 150 vogels vermist.

Someren: Snelheidscontrole
Dinsdagmorgen tussen 8.00 uur en 10.00 uur is er op de Boerenkamplaan een snelheidscontrole gehouden. 321 voertuigen zijn gecontroleerd. 52 daarvan reden sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 96 km/u.

Deurne: Snelheidscontrole
Dinsdag tussen 10.30 uur en 12.30 uur is er op de Vlierdenseweg een snelheidscontrole gehouden. Van de 546 gecontroleerde voertuigen reden er 75 sneller dan 50 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u.

Lieshout: Aanranding
Dinsdagmorgen omstreeks 10.00 uur is op de Ribbiusstraat een 18- jarige vrouw uit Lieshout aangerand. Zij liep daar richting Provincialeweg. Plotseling werd ze van achteren beet gepakt en door een onbekende man de struiken ingetrokken. Daar randde de man haar aan. Plotseling sprong de man op en rende hard weg richting Provincialeweg. Op dat moment kwam er een vrouw voorbij gefietst. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Gemert-Laarbeek, tel. 0492-391200

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie