Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 11-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten tot dinsdagmiddag
16:14 dinsdag 11 juli 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033


* Inbraak bedrijf

ASSEN Afgelopen nacht werd er geprobeerd in te breken bij een bedrijf aan de Jan Fabriciusweg. In de nabije omgeving werden twee mannen aangetroffen, die zich verdacht ophielden en bij het zien van de politie het hazenpad kozen. Beide personen, van 42 en 44 jaar uit Assen, konden even later worden aangehouden. Beide mannen zijn ingesloten en het onderzoek zal worden voortgezet.


* Diefstallen uit autos

ASSEN Afgelopen nacht is er ingebroken in een auto aan de Nicolaas Beetslaan. Het portier was op grove wijze opengebroken. Geprobeerd is om de radio te stelen, hetgeen niet gelukt is. Het frontje werd wel gestolen. Er is veel schade ontstaan aan de auto.

MEPPEL Aan de Jan Mankeshof werd vannacht uit een auto een radardetector en een GSM gestolen. Om in de auto te komen was een ruit ingeslagen.

ASSEN Vandaag rond de middag werd door getuigen gezien dat een man bezig was in te breken in een auto aan het Lauwers. Er is nog geprobeerd de man aan te houden, maar omdat de man dreigde met een schroevendraaier, is dit niet gelukt. Een onderzoek in de omgeving had geen resultaat. De man had een tas met saunaspullen en een radardetector uit de auto gestolen.


* Winkeldiefstal

WESTERBORK Vanmorgen werd bij een winkel aan de Hoofdstraat een 31-jarige vrouw uit Assen betrapt bij het stelen van een bus scheerschuim. De vrouw is aangehouden en na verhoor kon zij met een dagvaarding het bureau verlaten.


* Diefstal gereedschap

DALEN Bij een in aanbouw zijnde woning werd gisteren een hoeveel gereedschap gestolen uit de garage. Terwijl de bewoners in het achterste gedeelte van de woning aan het werk waren, hebben de dieven hun slag geslagen en een boormachine, een decoupeerzaag en een afkortzaag gestolen. De schade wordt geschat op ongeveer f 1200,--.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie