Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

GS Friesland stellen provinciaal windenergiebeleid vast

Datum nieuwsfeit: 11-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

GS stellen met gewijzigd ontwerp Windstreek 2000 provinciaal windenergiebeleid vast

Gedeputeerde Staten van Fryslân hebben het gewijzigd ontwerp-streekplan Windstreek 2000 vastgesteld. Dit streekplan is een herziening van de streekplanuitwerking Windstreek 1995/1997. In januari 1998 hebben GS besloten dat het gewenst was het provinciaal windenergiebeleid gedeeltelijk te herzien. Nadat GS Windstreek 1999 hadden voorbereid, bleek dat er door Provinciale Staten fundamentele veranderingen werden voorgesteld. Vervolgens is een nieuwe streekplanprocedure van start gegaan. Het ontwerpplan dat daaruit voortkwam is vorig jaar december door GS vastgesteld. De daarop volgende inspraakmogelijkheid heeft tussen eind februari en begin april ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie