Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Woning in Huijbergen overvallen

Datum nieuwsfeit: 11-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Midden- en West Brabant

Woning in Huijbergen overvallen

Datum: 11/7/2000
Auteur: Rien van Kuik

Een echtpaar uit Huijbergen en hun 16-jarige zoon zijn gisteravond, maandag 10 juli 00, kort voor middernacht in hun woning gewond geraakt toen ze door twee of drie mannen werden overvallen. Tijdens de worsteling die ontstond, raakte de zoon aan het bovenbeen gewond door een schot uit een vuurwapen van een van de daders. De vrouw liep een gekneusde hand op, de man een hoofdwond. Alle drie de slachtoffers zijn behandeld in het ziekenhuis, maar mochten vervolgens het ziekenhuis verlaten. Waarom de bewoners zijn overvallen is niet bekend. Van de daders ontbreekt op dit moment elk spoor. Het is nog niet bekend of er iets uit de woning is vermist.

Volgens de bewoner lag hij al op bed toen tegen middernacht bij zijn woning werd aangebeld. Toen hij de deur opende, drongen twee of drie mannen het pand binnen. Hierbij ontstond een worsteling waarbij werd geschoten. Of er iets uit de woning wordt vermist, moet nog nader worden onderzocht. Volgens de bewoner is het voor hem onduidelijk waarom hij werd overvallen. Hoe de overvallers zijn gevlucht en in welke vluchtrichting is niet bekend. De politie stelt een nader onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie