Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe divisie META Group: metagroup.com

Datum nieuwsfeit: 12-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nieuwe divisie van META Group: metagroup.com

Internetplatform voor e-business

AMSTERDAM, 10 juli 2000 - META Group Inc. (NASDAQ: METG) heeft onlangs een nieuwe divisie gelanceerd: metagroup.com. Het onafhankelijk onderzoeksbureau dat al ruim tien jaar ondernemingen helpt bij het nemen van belangrijke beslissingen op het gebied van ICT en marketing, biedt via deze multimediale online-informatiebron een platform van IT-services voor bedrijven en IT-executives.

De nieuwe divisie houdt zich onder andere bezig met modellen voor probleemoplossing en waardebepaling, e-learning-mogelijkheden, online-trefpunten, e-business-evaluatiemiddelen en IT-research. Daarnaast is metagroup.com verantwoordelijk voor de opbouw van partnerships met andere content- en service-providers om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie