Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beheer bedrijventerreinen Breda beschreven

Datum nieuwsfeit: 12-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda


BEHEER BEDRIJVENTERREINEN BESCHREVEN

Het college van burgemeester en wethouders heeft het concept gebiedstypeplan Bedrijventerreinen vrijgegeven voor consultatie. Dit plan beschrijft op hoofdlijnen het beheer van de bestaande bedrijventerreinen. Het is één van de plannen die voortkomen uit het Buitenruimteplan. Doel van het gebiedstypeplan is om op hoofdlijnen inzicht te krijgen in het beheer van de openbare ruimte op de bestaande bedrijventerreinen. Het plan is tot stand gekomen in goed overleg met sleutelfiguren uit organisaties van het Bredase bedrijfsleven.

Breda vervult een economische centrumfunctie voor Zuidwest Nederland en is een belangrijke vestigingsplaats voor kwalitatief hoogwaardige ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie