Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 12-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 09.45 uur
Caravan teruggevonden (zie persbericht 10 juli)

HOUTEN -Op zaterdag 8 juli, omstreeks 14.30 uur, werd er vanaf het terrein van een bedrijf aan de Lange Schaft een spiksplinternieuwe caravan gestolen. Een vooralsnog onbekende dader koppelde op het achterterrein van het bedrijf de caravan aan zijn auto en reed er mee weg.

Naar aanleiding van een tip trof de politie op dinsdag, omstreeks 19.20 uur, de caravan aan op de Groenlinglaan in Bilthoven.

Het slot van de linkerdeur bleek licht te zijn beschadigd en de dissel was middels een hangslot beveiligd. Het hangslot is door de politie doorgeknipt en de caravan is veiliggesteld.

Jeugdige winkeldievegges

HOUTEN Op dinsdag, omstreeks 20.50 uur, betrapte het personeel van een winkel aan de Spoorhaag twee meisjes op winkeldiefstal. Zij hielden de meisjes, beiden 15 jaar oud en afkomstig uit Houten, staande.

De meisjes werden door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar hebben beiden een verklaring afgelegd. De ouders van de meisjes zijn in kennis gesteld van het gebeurde en ze zijn na te zijn verhoord door één van de moeders opgehaald.

Het proces-verbaal tegen beide meisjes is overgedragen aan Bureau Halt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie