Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Ede: partiële herziening streekplan Gelderland

Datum nieuwsfeit: 12-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Partiële herziening streekplan Gelderland

Burgemeester en wethouders van Ede maken bekend dat van 12 juli 2000 tot en met 9 augustus 2000 de volgende partiële herziening ter inzage ligt:

Partiële herziening van het streekplan Gelderland Deze streekplanherziening werd opgesteld naar aanleiding van een verschil van opvatting met de minister van VROM en heeft met name betrekking op het verstedelijkingsbeleid. Tegelijkertijd is ook beleid geformuleerd voor zend- en antennemasten almede voor detailhandel bij brandstofverkooppunten.

Provinciale Staten van Gelderland hebben deze partiële herziening 21 juni 2000 vastgesteld.

De partiële herziening ligt ter in-zage bij de informatiebalie van het gebouw "De Doe-len", Raadhuisplein 2 te Ede. De informatiebalie is van maandag tot en met donderdag geopend van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur.

Provinciale Staten zijn van mening dat met deze streekplanherziening geen concrete beleidsbeslissingen zijn genomen. Indien u van mening bent dat in deze streekplanherziening wel concrete beleidsbeslissingen zijn opgenomen, dan kunt u daartegen gedurende de periode van tervisielegging bezwaar indienen.
Het bezwaarschrift moet u zenden aan:
Provinciale Staten van Gelderland, t.a.v. de griffier van de Commissie bezwaar- en beroepschriften, Postbus 9090, 6800 GX Arnhem.
In het bezwaarschrift moet tenminste worden vermeld:
* uw naam en adres;

* de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft;
* de reden van uw bezwaar;

* tenslotte dient u het bezwaarschrift te ondertekenen.
De streekplanherziening is verkrijgbaar bij de Provincie Gelderland, afdeling Communicatie, postbus 9090, 6800 GX Arnhem. Telefonisch bestellen is ook mogelijk via tel. (026) 359 90 00Ede, 12 Juli 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie