Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Goedgekeurd bestemmingsplan gemeeente Ede

Datum nieuwsfeit: 12-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Ede

Goedgekeurd bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van 13 juli 2000 tot en met 23 augustus 2000 het onderstaande goedgekeurde bestemmingsplan ter in-zage ligt:

Partiële herziening van het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied "omgeving Kruisbeekweg 45". Dit bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de Nederwoudse school in het gehucht Nederwoud, ten noordwesten van de kern Lunteren.

Op 5 juni 2000 hebben Gedeputeerde Staten van Gelderland dit bestemmingsplan goed-gekeurd. Er zijn geen bedenkingen bij Gedeputeerde Staten ingediend.

Dit goedgekeurde bestemmingsplan alsmede het goedkeuringsbesluit ligt ter visie bij de informatie-balie "Bou-wen, Wo-nen en Milieu" ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie