Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorbereidingsbesluit Berkelse Poort Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 13-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Voorbereidingsbesluit Berkelse Poort

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend dat ingevolge artikel 21 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening de raad van die gemeente in zijn vergadering van 29 juni 2000 heeft besloten dat ten behoeve van bedrijfsterreinontwikkeling in het gebied De Berkelse Poort in het kader van de VINEX-taakstelling een herziening van het bestemmingsplan "Rodenrijseweg" (gedeeltelijk) wordt voorbereid voor de Berkelse Poort, zoals aangegeven op de bij dit besluit en als zodanig gewaarmerkte tekening nr. 2000-3-2. De raad heeft tevens bepaald dat dit voorbereidingsbesluit één dag na bekendmaking in werking treedt. Het voorbereidingsbesluit ligt derhalve met ingang van 13 juli 2000 gedurende zes weken tijdens werkdagen van 8.30 uur tot 13.00 uur ter inzage bij de afdeling Ruimte van het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Berkel en Rodenrijs.

Tegen dit besluit kan op grond van de Wet op de Ruimtelijke Ordening juncto de Algemene wet bestuursrecht binnen zes weken na bekendmaking van dit (voorbereidings)besluit een bezwaarschrift worden ingediend bij de raad van de gemeente Berkel en Rodenrijs, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs. Is een bezwaarschrift ingediend dan kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de President van de Arrondissementsrechtbank Rotterdam, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie