Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Delft Instruments: programma behandeling prostaatkanker

Datum nieuwsfeit: 13-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Delft Instruments' dochter "Nucletron" kondigt omvangrijk investeringsprogramma aan voor de behandeling van prostaatkanker

Delft/Veenendaal, 13 juli 2000 - Delft Instruments' dochter Nucletron is gestart met een meerjarig omvangrijk investeringsprogramma voor de behandeling van prostaatkanker met behulp van zogenaamde "Seeds implants", een methode, waarbij kleine radioactieve bronnen permanent in de prostaat worden gebracht. Nucletron is marktleider op het gebied van brachytherapie-afterloaders, een behandelingsmethode, waarbij radioactieve bronnen gedurende kortere of langere tijd dichtbij of in de te bestrijden tumor worden gepositioneerd (N.B. "Brachy" is het Griekse woord voor "dichtbij").

Prostaatkanker

Ieder jaar worden in de Verenigde Staten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie