Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen ministerie Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Datum nieuwsfeit: 13-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

Persberichten

Benoemingen bij het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

13 juli 2000 - De heer mr. Giuseppe B. Raaphorst (41) is per half september 2000 benoemd tot directeur Natuurbeheer van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. Hij volgt de heer drs. P.E. de Jongh op, die deze functie tot 1 april j.l. heeft bekleed. Giuseppe Raaphorst studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Vanaf 1992 vervulde hij verschillende functies bij het Ministerie van Justitie, eerst als Raadsadviseur Wetgeving, daarna als directeur Bestuurszaken.

De heer dr. H.C. van Latesteijn (46) is met ingang van 1 oktober 2000 benoemd tot plv. directeur van de directie Wetenschap en Kennisoverdracht (DWK) van het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij. In deze functie volgt hij de heer dr. G. Vos op, die sinds 1 februari 2000 is benoemd tot hoofd Bureau Strategische Beleidsvorming.
Henk Latesteijn studeerde Biologie aan de Rijksuniversiteit Leiden. Vanaf 1986 vervulde hij verschillende functies bij de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) te Den Haag, de laatste jaren als adjunct-secretaris c.q. adjunct-directeur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie