Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 13-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Berichten tot donderdagmiddag
16:24 donderdag 13 juli 2000

Roel Hallink, te.: 0528-295033


* Inbraken in autos

ASSEN Afgelopen nacht is aan de Delft een auto opengebroken. Het slot van een portier werd geforceerd. Uit de auto werd een cd-wisselaar gestolen.

HOOGEVEEN Aan de Zwembadweg werd vanmorgen een mobiletelefoon gestolen. De 18-jarige eigenaar uit Apeldoorn was even bij de auto weggeweest en had zijn auto niet afgesloten.

ASSEN Aan de Thorbeckelaan werd vannacht een auto opengebroken. De daders hebben eerst geprobeerd het slot te forceren. Toen dit niet gelukte is een ruit ingeslagen. Uit de auto werd een radio/cd-speler gestolen.


* Vernieling RK-kerk in Beilen opgelost

BEILEN De vernielingen die afgelopen weekeinde gepleegd zijn in de pastorie van de RK kerk aan de Prins Hendrikstraat zijn opgelost. Uit het onderzoek is gebleken dat twee jongetjes van 10 en 12 jaar, met als toeschouwer een 8-jarige broertje van een dadertje, de vernielingen hebben gepleegd. De jongetjes zijn uit nieuwsgierigheid de pastorie ingegaan en hebben daar een spuitbus met verf gevonden. Meer uit verveling en verder zonder reden hebben de bus leeggespoten, met alle gevolgen van dien. In overleg met justitie zal nader bezien worden of de dadertjes respectievelijk het STOP dan wel het HALT traject ingaan.


* Auto in sloot

TYNAARLO Vanmiddag reed een 73-jarige inwoner van Zuidlaren met zijn auto over de N34. Daar de man onbekend was met de stuurbekrachtiging van de auto geraakte hij in de berm. Hij ramde daar een aantal palen en belandde in een diepe sloot. De man en nog een inzittende konden, na een kleine behandeling door het personeel van de ambulance, hun weg vervolgen. Auto werd uit de sloot getakeld en was behoorlijk beschadigd.


* Te snel bij wegwerkzaamheden kost meer. Klik op Sneu geld voor meer informatie.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie