Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorgenomen verkoop chemie-activiteiten Shell

Datum nieuwsfeit: 13-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Shell

Voorgenomen verkoop chemie-activiteiten

13-07-2000
DEN HAAG - Een dochteronderneming van Apollo Management, een in New York gevestigde particuliere investeringsmaatschappij, is de voorgenomen koper van de wereldwijde harsen- en Versatics-activiteiten van Shell.

Shell is met haar harsen- en Versatics-activiteiten een belangrijk producent van bisphenol A en epichloorhydrine, en maakt en verkoopt een reeks epoxy harsen en andere materialen die vooral worden gebruikt in industriële toepassingen, zoals industriële coatings, autolakken, elektronica en de bouw.
Shell heeft productiefaciliteiten in de Verenigde Staten, Nederland (Pernis/Moerdijk), Spanje, Engeland, Duitsland en Japan (in een joint venture met Mitsubishi), alsmede een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie