Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Air NZ voert extra vluchten op Cook eilanden uit

Datum nieuwsfeit: 13-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Air NZ: extra vluchten Cook eilanden

Nijmegen, 13 juli 2000

Extra vluchten Cook eilanden

Air New Zealand biedt meer vluchten naar Cook eilanden aan

Vanaf volgende maand biedt Air New Zealand een extra vlucht aan tussen de Cook eilanden en Los Angeles. De vlucht biedt ook uitstekende aansluitingen in Los Angeles met de Europese gateways van Air New Zealand. Met deze extra directe vlucht verzorgt de Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij vier vluchten per week tussen Rarotonga en Los Angeles.

Air New Zealand heeft verder ook vluchten tussen de Cook eilanden en Auckland, Tahiti, Fiji en Honolulu. De Nieuw-Zeelandse luchtvaartmaatschappij is gespecialiseerd in vluchten naar bestemmingen in de Stille Zuidzee via de hubs in Los Angeles en Auckland en de Europese steden Londen en Frankfurt. Air New Zealand biedt ook aantrekkelijke rond-de-wereld tarieven aan met een mogelijkheid om een stop-over te maken op de Cook eilanden of een ander eiland in de Stille Zuidzee.

Meer informatie over de Cook eilanden is te vinden op de website van het Verkeersbureau: www.cook-islands.com.
Meer informatie over Air New Zealand/Ansett Australia vindt u op de internetsite: www.airnz.co.nz en is verkrijgbaar bij reisbureaus en het reserverings- en verkoopcentrum aan de Meir 24, 2000 Antwerpen, tel. vanuit Nederland 0800 022 10 16 (gratis) en vanuit België 03 202
13 55.

Noot aan de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie