Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

'Park+Ride Proef' bij drukte in Scheveningen

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag


Park + Ride proef bij drukte in Scheveningen


Komend weekeinde wordt de eerste Park-and-Ride (P+R) proef gehouden. In juli en augustus volgen nog twee proeven bij twee grote evenementen in Scheveningen. Dat houdt in dat als de wegen naar Scheveningen en de parkeergarages in de badplaats vol dreigen te raken, op de wegwijzers op de Utrechtsebaan de melding 'P+R Scheveningen' komt te staan met een verwijzing naar de parkeergarage Malieveld.

De proeven worden gehouden in het weekeinde van 14, 15 en 16 juli tijdens het Heineken Music Festival en op 11, 12 en 13 augustus als het internationale vuurwerkfestival plaatsvindt. Vanaf de Utrechtsebaan worden automobilisten geleid naar de parkeergarage onder het Malieveld, die ook op zondag open is. Vandaar kunnen ze met de tramlijnen 1 en 9 naar Scheveningen. Automobilisten die van deze mogelijkheid gebruik willen maken, kunnen bij de parkeergarage voor 20 gulden een combi-kaart kopen. Deze kaart is geldig voor één personenauto en maximaal vijf inzittenden. Daarmee kan men een dag parkeren en heen en terug naar Scheveningen met het openbaar vervoer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie