Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bullsoft en Simulog bieden e-business service

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

BULLSOFT EN SIMULOG BIEDEN E-BUSINESS SERVICE VAN HOGE KWALITEIT AAN

Topkwaliteit voor e-business services dankzij de integratie van OpenMaster, BullSoft software voor e-management, en NetMust, de simulatietool van SIMULOG voor de controle van de netwerkprestaties

Amsterdam, juli 2000 - BullSoft, de wereldwijde softwaredivisie van Bull, en SIMULOG, een bedrijf dat informatieservices en software aanbiedt voor het optimaliseren van netwerken en het Internet, kondigen aan dat OpenMaster van BullSoft en NetMust van SIMULOG interoperabel worden. Zo kunnen de wederzijdse klanten hun netwerken optimaal controleren en de kwaliteit van hun netwerkservices ononderbroken waarborgen.

Door deze samenwerking wordt SIMULOG Associate Partner in het kader van het programma Ready for BullSoft . Bullsoft neemt NetMust op in de wereldwijde lijst van oplossingen die compatibel zijn met de producten OpenMaster en AccessMaster van BullSoft.

NetMust is een simulatietool, die op het OpenMaster-platform haarscherpe precisie levert op het gebied van analyse en servicekwaliteit bij het evalueren van de prestaties van de bedrijfsnetwerken. De grafische weergave van een beheerd netwerk wordt eerst geïmporteerd of gecreëerd in NetMust en vervolgens wordt de simulatie gelanceerd. De resultaten kunnen worden weergegeven in de vorm van statistieken of animatie. NetMust biedt bovendien de mogelijkheid resultaten te exporteren, die in een spreadsheet kunnen worden geanalyseerd.

OpenMaster, de e-management -software van BullSoft, biedt geavanceerde mogelijkheden voor business-georiënteerde processen en serviceniveaus. Hierdoor krijgt men een uniek overzicht van het beheer van de bedrijfsapplicaties en de e-business en hun onderliggende netwerkresources. Tools voor het automatisch genereren van rapporten verbeteren bovendien het beheer van de serviceniveaus met behulp van gekwantificeerde data op bedrijfsniveau en intelligentie voor de informatietechnologieën.

Met OpenMaster en NetMust kunnen de klanten:


· Inschatten hoeveel tijd het vraagt om van het ene punt naar het andere te gaan in het bestudeerde netwerk

· De knelpunten in het netwerk identificeren en nagaan waarom ze het netwerkverkeer blokkeren

· Nagaan of de servicekwaliteit die de gebruikers nominaal wordt aangeboden, correct is maar ook of dat het geval is bij storingen (bij defecten of onderhoudswerkzaamheden, enz.)

· Inlichtingen verstrekken over de aanpassingen die het netwerk nodig heeft (topologie, bandbreedte, protocols, uitrusting, enz.) om een hoge servicekwaliteit te behouden bij een voorspelbare stijging van het netwerkverkeer.

· Inlichtingen verstrekken (verbindingen, bezettingsgraad, punt-tot-punt transfertijden, enz.) als de activiteiten van een applicatie toenemen. Wat zal bijvoorbeeld de impact zijn op het netwerk als het aantal gebruikers van een databank stijgt van 1000 naar 5000?
Het nieuw importmechanisme biedt nog meer voordelen

Dankzij de verbinding met OpenMaster is het voortaan mogelijk om een OpenMaster beheerkaart in NetMust te importeren. De grafische weergave van het netwerk in NetMust is identiek aan die van OpenMaster. NetMust gebruikt namelijk dezelfde grafische bibliotheek als OpenMaster en de exportfunctie bepaalt de positie van het object.

De belangrijkste voordelen van dit importmechanisme zijn:


· Het model wordt bliksemsnel en automatisch opgebouwd. Dat geeft de gebruikers de mogelijkheid zich op hun doelstellingen te concentreren: het evalueren van de prestatie van hun netwerken.

· Het simulatienetwerk is identiek aan het beheerde netwerk

· Aangezien de twee weergaven gelijkaardig zijn, heeft de gebruiker maar één GUI nodig.
SIMULOG

SIMULOG biedt informaticaservices en -engineering aan in twee grote segmenten. Dat geeft klanten de gelegenheid voordeel te halen uit de Internetrevolutie met behulp van technologisch hoogwaardige producten en services.

bHet aanbod « Design Chain » richt zich op technische informatiesystemen en simulatie-engineering voor de auto-industrie, lucht- en ruimtevaart en de energiesector. Het omvat gespecialiseerde services voor de ontwikkeling van technische informatiesystemen (SGDT, GED, EDT, integratie van simulatie, intranetten en enterprise portals; technische ondersteuning en gespecialiseerde services voor CAD en simulatie, evenals aanvullende producten voor de simulatie; technische ondersteuning en gespecialiseerde services voor nieuwe technologieën (objectontwikkeling, Java, EJB, XML) en coördinatie en consulting op het gebied van architectuur en prestaties.

bHet aanbod « e-Performance » richt zich op technische informatiesystemen en meer bepaald op de coördinatie van applicaties voor het beheer van netwerkprestatie en het ontwikkelen en uitrollen van oplossingen voor elektronische handel voor telecommunicatie-aanbieders, zowel de belangrijke spelers als de starters van de nieuwe economie en de Internet service providers.

bHet aanbod van zijn dochteronderneming ESTEREL TECHNOLOGIES, tenslotte, richt zich op de engineering van ingebouwde software en mobiele toegang tot Internet. Het integreert consulting services voor de prestaties van bedrijfskritische informatiesystemen, technische ondersteuning en de Esterel Studio.

De verschillende geografische vestigingen in de streek rond Parijs te Guyancourt, Cannes, Grenoble, Sophia Antipolis en Toulouse geven Simulog de mogelijkheid om snel te in te spelen op de behoeften van zijn klanten en hun een optimale dienstverlening te bieden.

BullSoft

BullSoft, de internationale softwaredivisie van Bull, is een vooraanstaand leverancier van software voor beveiligd beheer van bedrijfsinformatiesystemen en telecommunicatie (OpenMaster en OpenMaster for Telecom). De onderneming biedt ook beveiligingssoftware voor e-infrastructuren en voor Internet (AccessMaster). Bullsoft heeft zijn hoofdkwartier in Billerica, Massachusetts en is actief op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, verkoop, marketing en dienstverlening in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Kijk voor meer informatie over BullSoft en de BullSoft-producten op de website http://www.bullsoft.com of stuur een e-mail naar bullsoft@bull.com.

Groupe Bull

Bull is een internationaal IT-bedrijf met vestigingen in meer dan 100 landen. In 1999 behaalde Bull een omzet van 3,8 miljard euro. Bull heeft een ruim aanbod oplossingen voor e-commerce en Internet, die zich concentreren rond drie gebieden:

q integratie-oplossingen, dankzij een ruime expertise in consultancy en integratie van systemen,

q infrastructuur-oplossingen die een hoge beschikbaarheid en veiligheid bieden dankzij een uitgebreide kennis van systemen en een ruim aanbod aan servers (GCOS, Unix en Intel), software voor het administratief- en beveiligingsbeheer van netwerken en smartcards.

q oplossingen voor informatiebeheer en IT-ondersteuning

Bull is in Nederland gevestigd aan de Hogehilweg 21, 1101 CB Amsterdam-Zuidoost, tel 020 430 26 11. Voor meer informatie kunt u ook terecht op het web: www.bull.com, www.bull.be en voor informatie betreffende smartcards op www.cp8.bull.net .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Creative Strategies, Brigitte Lagrou Groupe Bull, Jan Aerts

Streekbaan 196 Hogehilweg 21


1800 Vilvoorde (België) 1101 CB Amsterdam-Zuidoost (Nederland)
Tel: +32 (0)2 267 41 60, fax:+32 (0)2 267 12 89 Tel: +31 (0)20 430 26 11, fax: +31 (0)20 430 29 17

E-mail: postmaster@creative-strategies.be E-mail:(jan.aerts@bull.net)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...