Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: gehele regio 14-07-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie

Dumpen weedafval
ZEEWOLDE Aan de Groenewoudseweg in Zeewolde zijn woensdagnacht 53 vuilniszakken gedumpt. In deze zakken zat afval van een weedplantage, zoals tuinaarde en compost, isolatiemateriaal en een paar plantjes. De politie stelt een onderzoek in naar de herkomst van deze zakken afval. Staatsbosbeheer, dat een pand heeft nabij deze illegale stortplaats, heeft het afval opgeruimd.

Bromfietscontroles
ZEEWOLDE Bij een bromfietscontrole in Zeewolde bleek donderdagmorgen dat hier de vakantieperiode is ingetreden. Er werd slechts 1 bromfietser gecontroleerd, die volledig aan alle eisen voldeed.
ALMERE Een bromfietscontrole, eveneens donderdagmorgen, in Almere-Buiten leverde 2 overtreders op, die goed waren voor 3 overtredingen ( 2x geen helm en 1 x geen certificaat). Er werden 7 voertuigen gecontroleerd.

ALMERE In de middaguren werd de controle verlegd naar Almere-Stad. Hier werden 21 voertuigen gecontroleerd. Negen bestuurders waren goed voor 12 overtredingen (4x opgevoerd, 5x geen helm, 1 x verkeerde kleur plaat, 1 ondeugdelijke rem en 1 x geen certificaat).

LELYSTAD Ook in Lelystad is donderdagmiddag een bromfietscontrole gehouden. Er werden 48 voertuigen gecontroleerd, waarvan er 31 niet aan de eisen bleken te voldoen. In totaal werden er 49 overtredingen geconstateerd (2 x geen verzekering, 4 x geen goede rem, 10 x geen certificaat, 3 x helm niet vast, 5 x helemaal geen helm op, 15 x te veel vermogen, 1 lekke uitlaat, 1 x niet werkende claxon, 3 x geen verzekeringsbewijs, 3x een verkeerde plaat en 2 bromfietser volgden het verboden fietspad). Van 7 voertuigen werd ter plaatse de uitlaat gedemonteerd en in beslag genomen.

Eenzijdig ongeval met gewonde
ZEEWOLDE Op de Slingerweg is donderdagnacht een 46-jarige automobilist uit Nijkerk door onbekende oorzaak van de weg geraakt. De auto sloeg over de kop en kwam op het dak in de greppel naast de weg tot stilstand. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Harderwijk. Omdat de man naar alcohol riekte, is hem een bloedproef afgenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie