Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Noord

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-07-2000
Persbericht district Eemland noord, 09.30 uur
Joints inbeslaggenomen

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Op donderdagavond, omstreeks 19.45 uur, werd een 22-jarige man uit Amersfoort aangehouden op de Amersfoortseweg.

Getuigen hadden gezien dat de man uit zijn auto iets verdachts verkocht op de Scholekster. De politie werd gewaarschuwd en trof de auto aan op de Amersfoortseweg.

Onderzoek in de auto wees uit dat de 22-jarige 29 joints en 4 zakjes met weed in zijn auto had liggen. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor kon de man het bureau weer verlaten, echter zonder de joints en weed. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Insluiper actief

SOEST In een woning aan de Huis ten Have in Soesterberg stond plotseling een vrouw in de woonkamer.

De 52-jarige bewoonster lag even op de bank te slapen terwijl een onbekende ongeveer 40-jarige vrouw in haar woonkamer stond. Zij had een smoes over een weggelopen hondje. Na een kort gesprekje verdween de insluipster.

Nadat de bewoonster haar woning had gecontroleerd bleken er sierraden en wat antieke spullen te zijn verdwenen. De ongenode gast was via het geopende slaapkamer naar binnen gekomen.

Eerder op de dag was dezelfde vrouw in een andere woning ingesloten. Hier hing zij een verhaal op over een weggelopen kat.

De dader heeft blond haar in een knot, draagt een donkerkleurig jack en heeft een blauwe pet op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie