Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands-Midden
3250 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-545 98 00
Fax 071-545 93 26
Afkomstig van: Sjoerd van Andel
Datum: 14 juli 2000

Vooraankondiging Opsporing Verzocht Hele regio
De politie Hollands Midden zal dinsdag 18 juli in een uitzending van Opsporing Verzocht op TV2 getuigen vragen die iets gezien hebben in verband met de volgende misdrijven. Bij de bankoverval op 23 juni 2000 hebben de overvallers een groene Fiat Uno met het kenteken HF-LV-30 gebruikt. Deze auto is op 22 juni in Amsterdam gestolen. De auto is achtergelaten op de Persant Snoepweg in Leiderdorp in de fietstunnel. Getuigen die de daders hebben gezien terwijl zij het voertuig verlieten en/of overstapten in een ander voertuig op 23 juni worden verzocht contact op te nemen met de Politie Hollands Midden.
Botsing en te veel alcohol Lisse/Noordwijk Een 59-jarige automobilist uit Lisse is donderdag 13 juli rond 17.00 uur tijdens het parkeren tegen een geparkeerd staande auto op het Meer en Houtplein gebotst. Hij bleek tevens te veel gedronken te hebben. De uitslag van de ademanalyse was 715 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd, tevens kreeg de man een rijverbod en een proces-verbaal. Een 56-jarige Engelsman werd vrijdag 14 juli rond 2.00 uur staande gehouden op de Quarles van Uffordstraat in Noordwijk omdat hij slingerend reed. Hij bleek met te veel alcohol op achter het stuur te zitten. Om het alcoholgehalte in zijn bloed vast te stellen is er een bloedproef bij hem afgenomen. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de man heeft een rijverbod en een proces-verbaal gekregen.

Auto snijdt bromfietster Katwijk
Een 37-jarige automobilist uit Katwijk is donderdag 13 juli aangehouden omdat hij eerder die dag rond 18.45 uur een bromfietster heeft gesneden op de Zeeweg. De 17-jarige vrouw, afkomstig uit Katwijk, probeerde de auto te ontwijken en botste daardoor tegen een boom. De automobilist stapte uit om met de vrouw te ruziën over wat er gebeurde en is vervolgens doorgereden. De bromfietster is met kneuzingen aan haar been naar het ziekenhuis gebracht.
Parkeercontroles Sassenheim
Bij controle in de blauwe zone in Sassenheim op donderdag 13 juli rond 21.30 uur heeft de politie 40 bekeuringen uitgeschreven, met name omdat er geen parkeerschijf werd gebruikt en de parkeertijd werd overschreden. De controles werden gehouden op de J.P. Gouverneurlaan, Hoofdstraat, Charbonlaan, Hortusplein, Teylingerlaan, Concordiastraat, Oude Haven, Boschplein en de Kerklaan.
Koerierster beroofd Rijnsburg
Een 23-jarige koerierster is donderdag 13 juli rond 14.30 uur beroofd op de Anjelierenstraat. Zij werd aangesproken door een man die de weg vroeg. Terwijl zij hem de weg uitlegde, naderde een andere man vrouw van achteren en gaf haar een klap in het gezicht. Daarna voelde zij dat haar portemonnee uit haar hand werd gerukt. De twee mannen gingen er vervolgens vandoor.
Ongeval Zwammerdam
Op de Steekterweg in Zwammerdambotste een auto tegen een motorfiets aan. Op 13 juli rond 22.00 uur reed een 25-jarige automobilist uit Leiden tegen de motorfiets aan van een 47-jarige man uit Alphen aan den Rijn doordat de Leidenaar, komende vanuit de Gouwestraat geen voorrang gaf. De motorfietser is met been en nekletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie