Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht Lekstroom: ernstig zedendelict

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-07-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 12.30 uur EXTRA
Ernstig zedendelict

HOUTEN Op maandag 10 juli jl. vond tussen 16.30 en 17.00 uur een ernstig zedendelict plaats in de wijk De Molen. Een 5-jarige kind werd het slachtoffer van een zedendelict gepleegd door een onbekende man.

De politie stelde kort na het plegen van het delict een uitgebreid onderzoek in naar de dader. Uit dit voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat de dader aan het volgende signalement voldoet:

De dader heeft een donkere huidskleur, kort zwart haar, breed krachtig postuur en een lengte van 1.80 tot 1.90 m..

De dader is tussen de 20 en 40 jaar oud. Hij was gekleed in een donker gekleurde jas, een donker gekleurde trainingsbroek en een wit T-shirt. De dader maakte gebruik van een blauwe personenauto, type break/stationcar, kleur blauw.

De politie neemt deze zaak hoog op en is volop met het onderzoek bezig. Op deze zaak zijn een tiental politiemedewerkers gezet.

De politie van district Lekstroom vraagt de medewerking van het publiek om dit misdrijf op te lossen. Indien u informatie heeft over deze zaak of over deze man of over andere informatie die betrekking kan hebben op deze zaak, wordt een ieder verzocht contact op te nemen met de politie van district Lekstroom via telefoonnummer 030-6023111, afdeling Recherche.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie