Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 14-07-2000 Persberichten district Den Bosch

AANHOUDING MET GEBRUIKMAKING PEPPERSPRAY
De politie van s-Hertogenbosch heeft vrijdagnacht een 32-jarige inwoner van Sint Michielsgestel en een 33-jarige inwoner van Waalwijk aangehouden terzake openlijke geweldpleging tegen personen en verzet tegen de politie. In verband met het agressieve gedrag van beide verdachten zagen agenten zich genoodzaakt om gebruik te maken van pepperspray. Hierna staakten beiden hun verzet. Nadat op de voorgeschreven wijze nazorg was gepleegd is het tweetal ingesloten. Het voorval vond vannacht om 03.30 uur plaats op de Parade in s-Hertogenbosch. Surveillerende agenten zagen dat de inwoner van Waalwijk aldaar twee autos vernielde door daar diverse keren tegenaan te schoppen. Zij wilden hem hiervoor aanhouden. De man, die zich agressief tegenover de agenten opstelde, verzette zich tegen zijn aanhouding door wild om zich heen te slaan en te schoppen. Zij werden bovendien in hun ambtshandelingen belemmerd door de tweede persoon die de aanhouding probeerde te voorkomen. Beiden zijn na aanhouding voor verhoor ingesloten.

AUTODIEFSTAL
Een inwoonster van s-Hertogenbosch deed aangifte van diefstal van haar blauwe Opel Kadett met het kenteken PZ-38-VH. De diefstal heeft de afgelopen dagen plaatsgevonden.

ONDER INVLOED
Een 37-jarige automobilist uit Miami (Amerika) is donderdag rond 18.10 uur door de politie op de A2 onder s-Hertogenbosch aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Hij kreeg een boete van F 1.000.= en een rijverbod van 5 uren opgelegd. Op de Christiaen Kannenmansstraat is donderdagavond om 23.00 uur een dronken automobilist aangehouden. Nadat hij een aanrijding had veroorzaakt wilde de Hinthammer wegrij-den. Dit werd echter door een getuige belet. De man moest zijn rijbewijs inleveren.

GESTOLEN AUTOS TERUGGEVONDEN
Een personenauto die in de nacht van donderdag op vrijdag gestolen is vanaf de Heerendonklaan in Den Bosch, is vrijdagochtend teruggevonden aan de Rijksweg in Veghel. Op de Derde Rompert in Den Bosch is vrijdagochtend een auto teruggevonden die eerder die ochtend gestolen was vanaf de Burgemeester Meijsstraat.

AANGEHOUDEN NA VERNIELING
Op Kamerlingh Onnesstraat is vrijdagochtend een 53-jarige man uit Den Bosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht even daarvoor een ruit te hebben vernield in de Voltastraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie