Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuws en informatie gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Diversen


* Autovrije zondag

* Gevolgen opheffing bordeelverbod

* Nieuwe Deelverordening Kunst- en Cultuursubsidies vastgesteld
Autovrije zondag

Burgemeester en Wethouders van Leiden brengen ter openbare kennis van belanghebbenden, dat zij voornemens zijn om tijdens de autovrije zondag op 24 september 2000 op vrijwillige basis en op verzoek van omwonenden woonstraten voor motorvoertuigen af te sluiten en één gedeelte van de Witte Singel tussen het
Noordeindeplein en de Vreewijkbrug.
De volledige tekst van het besluit en de notitie, die daaraan ten grondslag heeft gelegen ligt ter inzake in de bibliotheken van stadhuis en Stadsbouwhuis. U kunt dagelijks terecht van 9.00-16.30 uur en in het stadhuis ook op donderdagavond van 17.30-20.00 uur.
Gevolgen opheffing bordeelverbod

Op 4 juli j.l. hebben Burgemeester en Wethouders van Leiden een ontwerp-verordening ten behoeve van de inspraak vastgesteld waarin de gevolgen van de opheffing van het bordeelverbod worden geregeld. De ontwerp-verordening, alsmede een begeleidende notitie liggen van vrijdag 14 juli tot en met vrijdag 18 augustus 2000 voor een ieder ter inzage bij de bibliotheken van stadhuis en Stadsbouwhuis. Gedurende deze periode kan een ieder schriftelijk reageren op de ontwerp-verordening. U kunt uw reactie sturen naar Burgemeester en Wethouders van Leiden, afdeling Bestuurlijke en Juridische Zaken, Postbus 9100, 2300 PC Leiden.

Nieuwe Deelverordening Kunst- en Cultuursubsidies vastgesteld

Tijdens de vergadering van 4 juli 2000 heeft de gemeenteraad besloten de 'Deelverordening Kunst- en Cultuursubsidies' vast te stellen. Deze deelverordening, die met ingang van 1 juli 2000 in werking is getreden, geeft regels voor het verstrekken van incidentele subsidies ten behoeve van kunst- en cultuurprojecten, publicaties, promotionele activiteiten, etc.
De tekst van de nieuwe deelverordening is in te zien bij de bibliotheken van het stadhuis en het Stadsbouwhuis (u kunt dagelijks terecht van 9.00-16.30 uur en in het stadhuis ook op donderdagavond van 17.30-20.00 uur) en tegen betaling van kopieerkosten verkrijgbaar. Nadere informatie bij de heer B. Kienjet, dienst Cultuur en Educatie, tel.: 5165335

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie