Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paardensport: geen nationale springrubrieken op CH Sleen

Datum nieuwsfeit: 14-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchGeen nationale rubrieken op CH Sleen
Persbericht Sleen, 3 juni 2000
In tegenstelling tot voorgaande jaren moet het CH Sleen, dat van 14 tot en met 16 juli bij het Paardensportcentrum wordt verreden, het stellen zonder nationale springrubrieken. De oorzaak ligt in het feit dat DBH uit Coevorden is weggevallen als sponsor voor deze rubrieken. Ondanks verwoede inspanningen van de organisatie is het niet gelukt een vervangende geldschieter te vinden voor dit deel van het programma. ,,Het is jammer voor de ruiters en voor ons, maar we zijn niet teneergeslagen. We gaan ons er hard voor maken volgend jaar wel weer nationale rubrieken te laten verrijden'', aldus voorzitter Tonny Meijer.

De organisatie heeft ook de nodige moeite gedaan om nationale dressuurrubrieken naar Sleen te halen, maar de Nederlandse Vereniging van Dressuurruiters (NVDR) wilde daar niet aan meewerken. Meijer betreurt deze starre houding.

Het goede nieuws is dat de basisruiters nu alle ruimte krijgen op het fraaie terrein bij de manege. De inschrijving sluit pas eind deze maand, maar het is nu al duidelijk dat het CH Sleen afstevent op een enorme deelname. Nieuw op zondagmiddag is de kür op muziek voor de dressuurruiters.

Dressuurliefhebbers komen volop aan hun trekken, want niemand minder dan Nederlands kampioen Arjen Teeuwissen is door de organisatie gestrikt om op zondagmiddag een clinic te verzorgen. Het is de eerste keer dat Teeuwissen acte de presence zal geven in Noord-Nederland.

Met dank aan Steven Stegen©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie