Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

De KNF Mendag 2000 begonnen

Datum nieuwsfeit: 15-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchDe KNF Mendag 2000 is begonnen!

Vanochtend is de KNF Mendag 2000 in alle vroegte van start gegaan. Om 8.30 uur begon de dressuur en een half uur later de vaardigheidsproeven. Na de hevige regenval van vannacht lijken de weergoden ons nu gunstiger gestemd. De eerste deelnemers hebben in de stralende zon hun proeven afgelegd.

Op de fraaie terreinen rond het Federatiecentrum wordt in de klassen Z, ZZ dressuur en Z vaardigheid voor zowel paarden als ponys gestreden worden om het KNF-kampioenschap. De wedstrijd is tevens opengesteld voor enkelspannen en tweespannen in de klassen B, L, M en Z voor de disciplines dressuur en vaardigheid.

De gehele middag worden bezoekers in de gelegenheid gesteld zelf de leidsels in handen te nemen om van het aangespannen rijden te proeven. Deze bijzondere belevenis wordt mede mogelijk gemaakt door het menopleidingscentrum Onder de Kastanje uit Kootwijkerbroek.

Vanmiddag om 13.00 uur en 16.30 uur staan twee spectaculaire shows op het programma. Stalhouderij Meijer uit Mariënheem presenteert zich als geen ander met demonstraties waaraan Friese hengsten meewerken. De shows beloven spanning en sensatie waarbij bijzondere capriolen worden uitgehaald.

Rond de klok van vijf uur wordt de KNF mendag feestelijk afgesloten met een parade, de prijsuitreiking en de huldiging van de kampioenen.©1999 Horses of the Dutch - All rights reserved read our Disclaimer

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie