Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vredesjongerendelegatie naar Joegoslavië

Datum nieuwsfeit: 15-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Een eerste vredesjongerendelegatie is vorig jaar naar Joegoslavië gereisd. Twee maanden na het einde van de NATO-bombardementen zagen zij met eigen ogen hoe scholen, hospitalen en fabrieken vernietigd waren door de 'precisiebombardementen' van het Westen.

Zaterdag 15 juli j.l. zijn 12 jongeren en 13 volwassenen uit de Benelux (waaronder ook 1 deelneemster uit Nederland) vanuit Brussel vertrokken voor 3 weken naar Joegoslavië. In Sirogojno nemen zij er deel aan een internationaal kamp voor vriendschap en solidariteit met het Joegoslavische volk. Ze helpen mee bij de heropbouw van een kinderdorp bij Novi Sad en in Belgrado Joegoslavische jongeren De Belgische Balkanspecialist ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie