Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 16-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hilversum


Wegwerkzaamheden komende week
Periode 16 juli tot 23 juli 2000


- In verband met werkzaamheden door de Provincie Noord Holland aan het kruispunt Bussumergrintweg/Naarderweg/Franse Kampweg zal de Bussumergrintweg tot eind juli voor het verkeer zijn afgesloten.

- Tot eind 2000 wordt nabij de Vreelandseweg gewerkt aan de bouw van een geluidsscherm. Het verkeer zal hiervan enige hinder ondervinden.

- Vorige week is begonnen met de werkzaamheden van de eerste fase van het noordelijk deel van de centrumring. Het Melkpad zal tot begin november voor het verkeer zijn afgesloten. Het verkeer zal worden omgeleid.


- In verband met rioleringswerkzaamheden zal de Johannes Geradtsweg, tussen de Jac. van Campenlaan en de ´s-Gravesandelaan tot eind augustus zijn afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

- Eveneens zal in verband met werkzaamheden aan de riolering, de Simon Stevinweg, tussen de Kretschmar van Veenlaan en de H. de Keijserlaan. voor het verkeer zijn afgesloten.


- Het fietspad aan de Van Ghentlaan wordt geasfalteerd. Het verkeer zal hiervan hinder ondervinden. De werkzaamheden duren tot ongeveer 22 juli.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie