Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zoeken met Zeeuws Museum naar gebodypainte mensen in natuur

Datum nieuwsfeit: 16-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ZOEKEN NAAR GEBODYPAINTE MENSEN IN DE NATUUR
Op zondagmiddag 16 juli en 23 juli kan men tijdens een wandeling vanaf het Zeeuws Biologisch Museum in Westhove, in de Manteling van Walcheren zoeken naar artistiek beschilderde mensen in de natuur. Kinderen kunnen zich laten schminken.
In de Manteling van Walcheren bevindt zich een laan met beukenbomen, waarvan de vormen zeer grillig zijn. Deze bomen en de talloze kleuren vormen de uitdaging om te bodypainten voor de make-up artiest Mireille Hentenaar. Gebodypainte mensen die zich als het ware identificeren met de natuur, bevinden zich tussen de beukenbomen.
Via de gemarkeerde blauwe wandelroute van Staatsbosbeheer wordt men op deze bijzondere laan geattendeerd.
Het vraagt wel enige speurzin om deze mensen in de natuur te ontdekken.
Voor kinderen bestaat de mogelijkheid de speurtocht naar deze gekleurde menselijke fenomenen, geschminkt te doen. Er zijn n.l. grimeurs aanwezig die de kindergezichten beschilderen. Ook andere belangstellenden kunnen zich laten grimeren bij het museum. Op zondag 16 en 23 juli, kan men aan de hand van de blauwe wandelroute die verkrijgbaar is bij het Zeeuws Biologisch Museum, van 13.00 tot 17.00 uur op zoek gaan naar deze gebodypainte mensen. Bij slecht weer gaat deze activiteit niet door.
Mireille Hentenaar is professioneel make-up artiest en werkt onder de naam Le Cameleon.
Zij houdt zich bezig met grime, visagie en bodypainting en werkt o.a. voor Omroep Zeeland Televisie en het ROC.
Voor meer info tel nr.: 0118-552491 of Mobiel: 06.21.804.826

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie