Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koop en verkoop van auto's en motoren op 2dehands.nl

Datum nieuwsfeit: 16-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht 16-07-2000: Auto's en motoren op 2dehands.nl


2dehands auto's en motoren online kopen en verkopen!
Sinds dit weekend zijn de twee afdelingen auto.2dehands.nl en motor.2dehands.nl online. Het betreft twee volledig op de auto- en motorrijdende bezoeker toegespitste advertentie sites, waar men gratis occassions kan kopen en verkopen.

Na een enquete op de succesvolle site 2dehands.nl kwam aan het licht dat de bezoekers een mogelijkheid misten om advertenties te plaatsen voor tweedehands auto's en motoren. Ondanks de overvolle markt op dit gebied leek men toch een website te missen die gespecialiseerd is in deze segmenten. 2dehands.nl heeft goed naar de wensen en eisen van de bezoekers geluisterd en een vraag en aanbodsite geopend voor deze doelgroep.

Het betreft dan ook niet zomaar een advertentie site voor auto's en motoren, maar twee zeer volledige op de auto en motorliefhebber toegespitste sites.

Met de vertrouwde look en feel van 2dehands.nl maar met een eigen identiteit gaan auto.2dehands.nl en motor.2dehands.nl vol vertrouwen de tweedehands auto en motormarkt op. Het is de bedoeling dat de sites worden onderhouden door liefhebbers uit het genre, zoals dat ook al bij de andere afdelingen van 2dehands.nl gebeurt.


2dehands.nl bestaat sinds 1997 en heeft dan ook al veel ervaring opgedaan met vraag en aanbodsites. De engine van 2dehands.nl is dan ook gebruikt voor de twee nieuwe afdelingen. In de eerste dag dat de afdeling auto's open was, zijn er al zo'n 20 advertenties geplaatst!

Uniek aan de nieuwe sites is de mogelijkheid om op kenteken te zoeken. Ziet men een auto te koop staan, onthou dan het nummerbord. Dit invoeren op
2dehands.nl geeft dan de volledige specificaties plus contactgegevens.
2dehands.nl gaat binnenkort voor dit doel speciale stickers versturen, die men op de auto of motor kan plakken.

De sites kan men vinden op:
auto.2dehands.nl - Auto's en accessoires
motor.2dehands.nl - Motoren en accessoires

Informatie voor de pers:

2dehands.nl is onderdeel van Tty.nl, waar ook de succesvolle prijsvergelijker nieuw.nl toe behoort. Tty.nl heeft partners als Ordina, Studenten.net. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met Michiel van Deursen (050 5792333) (michiel@tty.nl)
Dit persbericht is terug vinden op
www.tty.nl/tty/pers/2deh-1672000.html

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie