Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zangers en koningin LaViolou in Slottuintheater Zeist

Datum nieuwsfeit: 16-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Zangers en een koningin in Slottuintheater

Een klassiek geschoolde zangeres, een zanger van chansons, een theaterkoor en een koningin. Van eenvoudige komaf weliswaar, maar toch. Zomaar op een voorstelling in het Slottuintheater. Op zondag 16 juli vanaf 13.30 uur. Natuurlijk weer gratis te bezoeken.

LaViolou vermaakt, verbaast en verrast kleine en grote kinderen met haar verhalen uit LaVioNië. In haar Koninklijke OpStoet mag iedereen meelopen. Hofdames zijn hard nodig, maar ook lakeien en hofpaardjes, hofmaarschalken, bodyguards, koks, koksmaatjes, dansmariekes... Koningin LaViolou houdt zich uitsluitend bezig met protocollaire ceremonieën. Zij oefent verder macht noch invloed uit. Ze verspreidt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie