Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 17-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Persberichten van maandag
16:42 maandag 17 juli 2000

Martin Panman
0651611628

Hoogeveen
Diefstal fotoapparatuur uit vrachtauto

Vanmorgen deed een 34 jarige inwoner van Hoogeveen aangifte van diefstal van fotoapparatuur uit zijn vrachtauto. De goederen zouden afgeleverd worden bij een bedrijf in Hoogeveen. Daar ontdekte de chauffeur dat er twee dozen misten. Ze zijn vermoedelijk gestolen tijdens stops die bij verschillende bedrijven zijn gemaakt om goederen af te leveren. De man deed aangifte en de schade bedraagt een paar duizend gulden.

Koekange
Diefstal lege kratten

Bij een supermarkt aan de Dorpsstraat in Koekange zijn dit weekeinde ongeveer 40 lege pet flessen gestolen. Een aantal lege kratten zijn tegen een hek van de ambalageruimte gezet. Daar werd prikkeldraad doorgeknipt en vervolgens zijn de cola en fanta flessen gestolen.

Zuidlaren
Kopstaart op de N34

Vanmorgen gebeurde er een aanrijding op de N34 in Zuidlaren. Een 38 jarige bestuurster van een personenauto woonachtig in Groningen wilde keren op de N34. Een achter haar rijdende bestuurder kon niet meer uitwijken en reed tegen de kerende auto. De bestuurster uit Groningen is gewond overgebracht naar het Martiniziekenhuis in Groningen.

Zuidlaren
Vernielingen bij sporthal de Zwet

De afgelopen dagen zijn er diverse vernielingen gepleegd bij de nieuw te bouwen kantine van de Zuidlaarder korfbalclub aan de Klencke. Een muur is omver geschopt, er zijn vernielingen aan het dak gepleegd en elektriciteit buizen zijn afgebroken.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie