Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 17-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

17 juli 2000

Man gewond na aanrijding tussen twee personenauto\'s SCHIEDAM -- In de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half drie vond op de kruising van de Nolenslaan met de Nieuwe Damlaan een aanrijding plaats tussen twee personenauto\'s. Een 34-jarige vrouw uit Rotterdam reed in haar auto over de Nolenslaan in de richting van de Kuijperlaan. Op de kruising verleende zij geen voorrang aan een 27-jarige man uit Spijkenisse die in zijn auto over de Nieuwe Damlaan in de richting van de Burgemeester van Haarenlaan reed, waarna een aanrijding volgde. De man uit Spijkenisse raakte daarbij gewond aan zijn hoofd en werd voor onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Aanrijding tussen personenauto en motorfiets: man gewond SCHIEDAM -- Zaterdagmiddag omstreeks half vijf vond op de kruising van de Van Heekstraat en de De Brauwweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motorfiets.
De bestuurder van de auto, een 48-jarige Schiedammer, zag op de kruising een 32-jarige motorrijder uit Rotterdam over het hoofd, waarna een aanrijding ontstond. De motorrijder raakte gewond en werd overgebracht naar het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam.
Vrouw aangehouden na aanzetten tot winkeldiefstal SCHIEDAM -- Zaterdagochtend omstreeks kwart voor twaalf hield personeel van een supermarkt aan het Nieuwlandplein een vrouw met twee kinderen aan op verdenking van winkeldiefstal. Uit onderzoek bleek dat de vrouw, een 28-jarige Tilburgse, een pakje soep had weggenomen. Ook had ze één van de kinderen, een meisje van 9 jaar oud, aangezet tot het stelen van een pak kaas en een doosje pennen. De vrouw werd overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau, waar proces-verbaal werd opgemaakt terzake winkeldiefstal en het doen plegen ervan.

Drie mensen rijbewijs kwijt na rijden onder invloed SCHIEDAM / ROTTERDAM -- Zaterdagavond omstreeks kwart over negen werd op de Hargalaan een 59-jarige Rotterdammer aangehouden wegens rijden onder invloed (1,82 promille). Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.
Zondagochtend vroeg, omstreeks zes uur, werd op de Schuttevaerweg een 35-jarige Rotterdammer aangehouden wegens rijden onder invloed. De man weigerde echter mee te werken aan een blaastest, waarop zijn rijbewijs werd gevorderd. De man weigerde in eerste instantie zijn rijbewijs in te leveren, maar toen daarop zijn auto man aan het bureau werd geplaatst, koos hij eieren voor zijn geld en leverde het rijbewijs alsnog in.
In de nacht van zondag op maandag omstreeks kwart voor twee werd in de De Gheijnstraat een 35-jarige Schiedamse aangehouden wegens rijden onder invloed (1,42 promille). Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd.

(zie ook persbericht 19-06-2000)
SCHIEDAM -- Woensdagmiddag 12 juli hielden politiemensen van het district Schiedam in een woning aan de Vlaardingerdijk een 23-jarige Schiedammer aan op verdenking van poging tot doodslag. De man wordt ervan verdacht op zaterdag 17 juni omstreeks 02.00 uur voor een woning in de Edisonstraat een 29-jarige Schiedammer te hebben neergestoken. Deze Schiedammer werd zaterdag 17 juni omstreeks tien voor half drie ernstig gewond aangetroffen op de Lorentzlaan, waarna hij werd overgebracht naar het Dijkzigt ziekenhuis. Uit onderzoek is gebleken dat de twee mannen, die elkaar kennen, onenigheid hebben gehad. De 23-jarige Schiedammer wordt vrijdag voorgeleid voor de officier van justitie in Rotterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie