Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: Dronten

Datum nieuwsfeit: 17-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: Dronten 17-07-2000
Feestelijke ingebruikname mobiele politiepost Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

DRONTEN - Vanaf woensdag 19 juli aanstaande kunt u in Flevoland, en met name in de gemeente Dronten, een rijdend politiekantoortje tegenkomen. De mobiele politiepost (zoals hij wordt genoemd) is een groot formaat bestelbus die voorzien is van politiestriping en is ingericht om mensen te ontvangen en te woord te staan. De politiepost wordt woensdag 19 juli aanstaande rond 16.00 uur officieel in gebruik genomen op het marktplein van Biddinghuizen.

De wijkagenten van Biddinghuizen en Swifterbant gaan de bus als politiepost gebruiken. De bewoners van die twee dorpen zullen de politiepost de komende tijd minstens één dagdeel per week in hun dorp zien staan. En wanneer de post er staat, is de politie niet ver weg. De wijkagent (of tijdens de vakantie, zijn vervanger) kan bereikt worden door op de deurbel de drukken. Fietst hij toevallig op dat moment ergens rond in het dorp, dan komt het signaal van de bel op zijn mobiele telefoon binnen.

De wijkagenten zijn echter niet de enigen die de politiepost zullen gebruiken. De bus is ook bestemd om in te zetten tijdens evenementen in heel Flevoland of om als uitvalsbasis te gebruiken tijdens wervingsactiviteiten.Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie