Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICCO/GPJK organiseren missie politieke jongeren naar Israel

Datum nieuwsfeit: 17-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
ICCO en GPJK organiseren missie politieke jongeren naar Israël/Palestina: NEDERLANDSE POLITIEKE JONGEREN ONDERZOEKEN IMPLICATIES CAMP DAVID

ZEIST/ARNHEM, 17 juli 2000 - Terwijl Israëlische en Palestijnse onderhandelaars zich buigen over vrede in het Midden-Oosten, maakt een Nederlandse delegatie bestaande uit tien politiek geëngageerde jongeren zich op voor een missie van 8 tot 18 augustus 2000 naar Israël/Palestina. De missie is georganiseerd door het Gelders Politiek Jongeren Kontakt en ICCO, Interkerkelijke organisatie voor ontwikkelingssamenwerking in Zeist.

De delegatie van politieke jongeren gaat in discussie met Palestijnse en Israëlische mensenrechten en ontwikkelingsorganisaties en onderzoekt de situatie ter plaatse. De nadruk ligt hierbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie