Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Europese samenwerking Andersen Consulting en antfactory

Datum nieuwsfeit: 17-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Europese samenwerking Andersen Consulting en antfactory LONDEN, 17 juli 2000 - Andersen Consulting en antfactory bundelen hun krachten om grote Europese ondernemingen te ondersteunen bij het bouwen van spin-offs in de nieuwe economie. Dit initiatief koppelt het wereldwijde netwerk van de 24 Dot-Com Launch Centres van Andersen Consulting aan antfactory's ervaring op het gebied van strategische investeringen, alsmede het versneld ontwikkelen en in de markt zetten van internetondernemingen. antfactory investeert USD150 miljoen in dit business-to-business initiatief.

Met name onder grote Europese ondernemingen met een scala van e-commerce initiatieven bestaat een groeiende behoefte aan durfkapitaal, internet- en technologische ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie