Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gevarieerd programma Concours Hippique Nunspeet

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchGevarieerd programma Concours Hippique Nunspeet De 36ste editie van het Concours Hippique (18 en 19 juli a.s.) staat dit jaar voor een belangrijk deel in het teken van de voorbereiding op de Olympische Spelen van Sydney. Het CH Nunspeet is het laatste buitenconcours voordat de dressuurpaarden in quarantaine gaan voor de reis naar Australië. Naast Nederlandse deelname van (onder voorbehoud) Anky van Grunsven en Arjan Teeuwissen zullen deelnemers uit de volgende landen acte de presence geven in Nunspeet: Duitsland, Canada, Australië, Japan, USA, Mexico en Denemarken. Behalve de ruiters/amazones zal ook een drietal Olympische dressuur-juryleden ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie