Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoorzittingen van de gemeente Steenbergen

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Steenbergen

Hoorzittingen

Commissie Bezwaar- en Beroepschriften

Op dinsdag 18 juli 2000 houdt de commissie voor de behandeling van bezwaar- en beroepschriften voor de gemeente Steenbergen een hoorzitting in vergaderkamer 21 van het stadskantoor aan de Westdam 22 te Steenbergen. Op de agenda staan de volgende bezwaarschriften:

van 09.00 uur tot 09.30 uur

de heer C.C.J. Luijks tegen het besluit van burgemeester en wethouders waarbij hem werd gelast binnen 14 dagen een tweetal hekwerken te verwijderen op zijn perceel, in bijzonder op het pad bekend als t Hoogje dat toegang geeft tot de woning Molenweg 19 te Kruisland.

van 09.30 uur tot 10.00 uur

Stichting Benegora tegen het besluit van de gemeenteraad om in de Welzijnsplanning 2000 geen subsidie te reserveren ten behoeve van Benegora.

van 10.00 uur tot 10.30 uur (in beslotenheid)

tegen een besluit van burgemeester en wethouders om niet over te gaan tot het in vaste dienst aanstellen van een medewerkster die gedurende een jaar bij wijze van proef werkzaam is geweest op het gemeentehuis.

van 10.30 uur tot 11.00 uur

Oranjevereniging Dinteloord tegen het besluit van de gemeenteraad om geen subsidie beschikbaar te stellen ten behoeve van de festiviteiten op Bevrijdingsdag in het jaar 2000.

De indieners van de bezwaarschriften maar ook andere belanghebbenden worden in de gelegenheid gesteld zich tijdens deze hoorzitting te doen horen. Het bezwaarschrift en eventuele verdere op de zaak betrekking hebbende stukken liggen voor de indieners en andere belanghebbenden vanaf heden ter inzage op het gemeentehuis.

Voor nadere informatie kan men terecht bij de secretaris van de commissie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie