Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

J.D. Edwards en Simac samen in Technical System Integration

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Partnership J.D. Edwards en Simac voor Technical System Integration

Ede, 18 juli 2000 - J.D. Edwards en Simac ICT bv slaan de handen ineen. Met de bundeling van organisatorische en technische kennis van beide partijen wordt een geïntegreerde oplossing geboden voor het technische implementatietraject van J.D. Edwards-software.

Steeds meer bedrijven werken met Enterprise Resource Planning. OneWorld van J.D. Edwards maakt het mogelijk om alle relevante bedrijfsprocessen langs elektronische weg soepel aan elkaar te koppelen. Inkoop en verkoop, productieplanning en voorraadbeheer, orderadministratie en transport: OneWorld zorgt voor meer stroomlijn in de bedrijfsvoering en voor de samenhang in alle ICT-toepassingen. Deze ERP+-applicatie vervult hiermee binnen de organisatie een belangrijke rol. Het continu beschikbaar zijn van de applicatie is een vereiste. De onderliggende infrastructuur is daarom een essentieel onderdeel van de totale oplossing.

Strategische samenwerking
Onno Draaisma, country manager J.D. Edwards Benelux :"Wij zijn verheugd met deze officiële benoeming van Simac als J.D. Edwards Business Partner en zien het als een bevestiging van onze strategische samenwerking. Het is voor ons belangrijk om onze klanten een totaalpakket te kunnen aanbieden, zowel op het gebied van software, implementatie als hardware en infrastructuur: Simac is daarin voor ons een belangrijke schakel."
Functionele totaaloplossing
"Klanten zijn alleen gebaat bij een functionele totaaloplossing," aldus Anne Landstra, marketing director bij Simac. "Daarom is het van groot belang dat leveranciers samenwerken. Onze samenwerking met JD Edwards geeft de klant de garantie dat er een complete oplossing wordt opgeleverd. Onze specialisten stellen in nauw overleg met de klant en JD Edwards vast aan welke eisen de hardware, de database en de infrastructuur moeten voldoen om de JD Edwards applicatie optimaal te laten presteren."
J.D. Edwards
Met ongeveer 6000 klanten, 5000 werknemers en $944 miljoen omzet in het fiscale jaar 1999 is J.D. Edwards (NASDAQ: JDEC) de leidende leverancier van flexibele, "collaborative" oplossingen voor de Internet economie. Al meer dan 20 jaar levert J.D. Edwards innovatieve, flexibele oplossingen die essentieel zijn voor complexe en snel veranderende organisaties - zich daarbij opstellend als een ware business partner in het ondersteunen van bedrijven van wisselende omvang om hun bestaande investeringen ten volle te benutten, hun voordeel te doen met nieuwe technologieën en zo voorsprong te houden op de concurrenten.
Simac ICT bv
Sinds de oprichting van Simac in 1971 is het bedrijf uitgegroeid tot een brede aanbieder op de markten van informatie- en communicatietechnologie en industriële elektronica in de Benelux. Simac ICT bv is als onderdeel van de beursgenoteerde holdingmaatschappij Simac Techniek NV actief op de ICT-markt.
Simac ontwerpt, implementeert en exploiteert functionele ICT-oplossingen ter ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen, voor zowel de gevestigde als de "new economy" bedrijven. Met altijd als doel: een beter resultaat voor de organisatie van de klant. Drie aandachtsgebieden staan hierbij centraal: ICT infrastructuren, ICT Management en Internet Computing. Nauwe samenwerkingsverbanden met innovatieve leveranciers in de hele wereld dragen bij aan de professionele invulling van onze oplossingen. Voor de realisatie van onze projecten gebruiken wij gestandaardiseerde methodieken (Prince2), net als voor de borging van onze exploitatie (ITIL). Samen met de inbreng van kennis en intensieve samenwerking zijn dit de ingrediënten voor de duurzame relatie die Simac met haar klanten nastreeft.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

J.D. Edwards, Ingrid Wong, +31 (0)35 54 80 231 of e-mail: (ingrid_wong@jdedwards.com) Simac ICT, Aad Polman, +31 (0)318 649 111 of e-mail: (aad.polman@simac.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie