Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verslag werkconferentie PvdA over partijvernieuwing

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op vrijdagmiddag 16 juni verzamelen zich aan de Herengracht 54 een stuk of 50 PvdA-leden voor een werkconferentie van de commissie Partijvernieuwing. Sommigen komen van ver. Het weekend lonkt. Buiten breekt de zon door. Binnen wordt van gedachten gewisseld over de Partij van de Toekomst. De commissie Partijvernieuwing heeft de opdracht gekregen om een partijstructuur voor de 21e eeuw te ontwerpen. Hierover wil de commissie zo veel mogelijk van gedachten wisselen met partijgenoten en andere deskundigen. "Hoe ziet de politiek van de toekomst er uit?" "Hoe kan de PvdA effectief en herkenbaar functioneren?" Deze werkconferentie is een onderdeel van het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie