Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Global Crossing verkoopt bedrijfsonderdeel

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Global Crossing verkoopt bedrijfsonderdeel

Global Crossing zal haar Incumbent Local Exchange Carrier (ILEC) bedrijf, dat vorig jaar werd verkregen als onderdeel van haar aankoop van Frontier Corporation, verkopen aan Citizen's Communications (NYSE: CZN) voor $ 3,65 miljard in contanten. Global Crossing en Citizens hebben verder een strategische overeenkomst gesloten, op basis waarvan Global Crossing lange afstandsdiensten zal leveren aan ILEC.

Deze overeenkomst betekent een stroomlijning van Global Crossing's Noord-Amerikaanse activiteiten. Die zijn nu geheel in lijn met de wereldwijde strategie, gericht op het ontwikkelen en leveren van diensten rondom 's-werelds voornaamste breedbandnetwerk. De opbrengst van de verkoop zal ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie