Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Over Betuwe

Datum nieuwsfeit: 18-07-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten Politie Over Betuwe

Dinsdag, 18 juli 2000

Politie onderzoekt inbraak in bedrijfspand

Op 17 juli 2000, omstreeks 4.30 uur werd ingebroken in een bedrijf aan de Rijksweg Noord te Elst. De ouders van de eigenaar wonen boven het restaurant en schrokken wakker van het lawaai. Toen ze uit het slaapkamerraam keken zagen ze een man vanuit het restaurant weglopen. De gokkast die in het bedrijf stond bleek opengebroken en leeggehaald. Het is nog niet bekend hoeveel er werd weggenomen.

Politie houdt winkeldieven aan

In een supermarkt in Elst werden op 17 juli 2000 om 15.20 uur twee winkeldieven betrapt, die een pak wasmiddel hadden weggenomen. Na de diefstal gingen ze er vandoor. Een achtervolging door winkelpersoneel en politie volgde. De daders, een 34-jarige man en een 32-jarige man uit Arnhem werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Politie onderzoekt mishandeling

Op 18 juli 2000, omstreeks 00.39 uur werd een 18-jarige man uit Elst mishandeld. Hij was op dat moment bij een cafetaria, gelegen aan de Dorpsstraat in Elst. Daar was hij plotseling bij de keel gegrepen door een tot nu toe onbekend gebleven jongen. Ook kreeg hij een stoot van de dader. De dader zou dit geheel zonder aanleiding gedaan hebben. De jongeman heeft aangifte gedaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Politie Over Betuwe
Postbus 88, 6660 AB Elst
Internet: (Voorlichting@politieoverbetuwe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie